Beloved @home

Bij Weerbaar in Seksualiteit willen we maar één ding: een open en veilig gesprek over seksualiteit. Om u als ouder op weg te helpen vindt u hieronder een aantal suggesties die u op weghelpen om dit gesprek aan te gaan.

 

WE DOEN ONDERZOEK VOOR ONZE AANVULLEND AANBOD VOOR OUDERS: WERKT U MEE? 

VUL HIER DE ENQUETE IN   (10 min.) OF SCAN HIER

 

 

 

WiSEducatie ontwikkelt een tool voor ouders waardoor meer openheid thuis ontstaat over het thema Relaties en Seksualiteit. Hoe deze tool er precies uit komt te zien is nog de vraag.  Graag ontvangen we hierover input van u. Werkt u mee door deze enquete in te vullen? Het invullen duurt hoogtuit 10 minuten.

Nu zullen er ouders onder jullie zijn die zelf rondlopen met goede ideeën en suggesties voor wat nodig is. Deel dit met ons.  Aarzel niet! Juist deze input is voor ons van groot belang. Neem contact met ons op. Seksuele Vorming en Toerusting van onze kinderen is iets wat we sámen moeten doen. 

Wat wil Be-Loved @HOME bereiken? 

  • Ouders in staat stellen thuis (@HOME) open het gesprek aan te gaan over seksualiteit met de eigen kinderen volgens de uitgangspunten van de Bijbel en passend bij de christelijke normen en waarden en leeftijd van het kind.

Scholen gebruiken de methode Be-Loved om lessen over seksualiteit en relaties te verzorgen. Door gebruik te maken van Be-Loved @HOME kunnen ouders de lessen Be-Loved ondersteunen.  

 

GEEFT U ZICH HIER OP wanneer u op de hoogte gehouden wil worden over ons nieuwe aanbod voor ouders (bijvoorbeeld een (kaart)spel voor thuis, etc.). 

 

NIEUW- TRY OUT – KAARTSPEL ‘SEKSUALITEIT: HOE DAN’ over NORMEN en WAARDEN – OUDERS GEZOCHT 

 

WiS is voortdurend in ontwikkeling en zoekt naar manieren om ook ouders te ondersteunen. Er is een nieuw kaartspel ‘Hoe dan’ ontwikkeld. Dit kaartspel helpt jongeren  zicht te krijgen op de eigen normen en waarden over seksualiteit (vanaf 14 jaar) en hierover met elkaar in gesprek te gaan.

 

We zoeken ouders  die een try-out willen doen met een concept van dit kaartspel. Interesse? Stuur ons dan zo snel mogelijk een bericht. De eerste vijf ouders krijgen gratis het definitieve kaartspel toegestuurd.

 

Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op. Voor nu een prachtig gesprek gewenst!

 

Download hier de gratis poster voor jongere : Weerbaar in Seksualiteit.