Over

Weerbaar in Seksualiteit bestaat uit een kleine groep mensen die wisselend betrokken is bij de uitvoering. Er zijn twee ervaren trainers beschikbaar die docententrainingen en ouderavonden verzorgen. Voor de uitvoering van de escaperoom sexting zijn verschillend zeven trainers betrokken en voor de projectdagen/studiedagen drie trainers. De kern van Weerbaar in Seksualiteit wordt gevormd door Sebastiaan en Wietske Kruyswijk. Wietske Kruyswijk is als ontwikkelaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de doorlopende leerlijnen en het inhoudelijke aanbod. Sebastiaan Kruyswijk is verantwoordelijk voor strategie, visie en beleid.

We participeren in diverse netwerken en werken samen met verschillende organisaties, zoals Scharlaken Koord, St. Chris, Siriz en Levvel (voorheen Qpido).

Omdat we onze kostprijs zo laag mogelijk willen houden en we geen structurele subsidies ontvangen is er beperkte mankracht beschikbaar. We zijn dankbaar voor al onze samenwerkingspartners, een klankgroep van jongeren en experts en onze flexibele poule van te gekke en enthousiaste deskundigen!

Bij wiseducatie werken de medewerkers vanuit een christelijke levensovertuiging. Dit houdt in dat we seksualiteit onlosmakelijk verbinden met liefde, trouw en relatie. In ons werk met jongeren plaatsen we seksualiteit in een breder kader van persoonlijke groei en het leren nemen van verantwoordelijkheid voor zichzelf en de ander.

Kernteam

            Wietske                                                 Sebastiaan

 

Trainers WiS

 

 

                    Marloes                                   Charlotte                                        Gerjanne                                     

 

 

                          Jan Willem