Over

Weerbaar in Seksualiteit bestaat uit een kleine groep mensen die wisselend betrokken is bij de uitvoering. Er zijn twee ervaren trainers beschikbaar die docententrainingen en ouderavonden verzorgen. Voor de uitvoering van de escaperoom sexting zijn verschillend vijf trainers betrokken en voor de projectdagen/studiedagen twee trainers. Ons psycho-fysieke aanbod wordt aangeboden in samenwerking met Grol Weerbaarheid. De kern van Weerbaar in Seksualiteit wordt gevormd door Sebastiaan en Wietske Kruyswijk. Wietske Kruyswijk is als ontwikkelaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de doorlopende leerlijnen en het inhoudelijke aanbod. Sebastiaan Kruyswijk is verantwoordelijk voor strategie, visie en beleid.

We participeren in diverse netwerken en werken samen met verschillende organisaties, zoals Scharlaken Koord, St. Chris, Siriz en Levvel (voorheen Qpido).

Omdat we onze kostprijs zo laag mogelijk willen houden en we geen structurele subsidies ontvangen is er beperkte mankracht beschikbaar. We zijn dankbaar voor al onze samenwerkingspartners, een klankgroep van jongeren en experts en onze flexibele poule van te gekke en enthousiaste deskundigen!

 

Kernteam

            Wietske                                                 Sebastiaan

 

Trainers WiS

 

 

                    Marloes                                   Charlotte                                        Gerjanne                                     

 

 

                          Jan Willem