Ervaringen

Mijn persoonlijke mening is dat de lessen heel goed in elkaar zitten en zeker gege­ven moeten blijven worden. Op een heel integere manier worden de zaken rond seksualiteit aan de orde gesteld. En de manier waarop dit gebeurt, nodigt de leerlingen uit op een positieve manier over mee te denken. (docent Living Loving)

Door dit materiaal is het voor ons mogelijk seksualiteit in al haar diversiteit op een voor ons passende wijze te bespreken met onze leerlingen. (directeur VO-school Be-Loved)

Ik vind het een heel mooie methode waar goed mee te werken is. (docent-Living Loving)

‘Het materiaal is toegankelijk, kent aansprekende werkvormen en is digitaal beschikbaar. Door dit materiaal is het voor ons mogelijk te werken aan een innerlijk kompas bij de leerlingen’. (directeur VMBO-Be-Loved)

 Voor jullie medewerkers alle lof voor de inhoud en de vormgeving van het programma. Een goed afwisselend programma met veel variatie in werkvormen. De opzet kan volgend jaar zo weer toegepast worden. Een goede aanpak die ook bij de leerlingen goed is gevallen. Een reactie van een leerling: “Eindelijk eens een open gesprek dat aanzet tot nadenken”. (docent VWO 4-projectdag)

‘Leuke nieuwtjes gehoord en gezien. Ik vind het heel goed bedacht! Het ligt hier ook gewoon lekker vol met schoolspullen enzo! Heel gaaf gedaan!’ (leerling vmbo 3- escaperoom)

‘Super ervaring. Zet je meer aan het denken!’ (leerling havo 2-escaperoom)

‘Super leuk bedacht en een leuke manier om over het onderwerp te praten.’ (leerling mavo-escaperoom)

Ik ben zeer te spreken hoe de leerlingen meedoen en dat is een compliment aan de opzet van de methode. Het leerlingenboek is mooi en duidelijk.’ (docent VMBO-Living Loving)

Weerbaar in Seksualiteit werkt in heel Nederland. Bepaalde materialen zijn ook in het engels vertaald en zijn op verschillende plekken (latijns amerika en amerika) aangeboden.

Wilt u meer informatie over hoe het aanbod van WiS werkt in de praktijk? Neem contact met ons op. Er zijn diverse referenten beschikbaar.